KIJA OTKRILA SLOBINO NEVERSTVO: Ovo je PEVAČICA koju je Sloba MUVAO preko instagrama - Kija je najstrašnije uvredila uživo u programu !(VIDEO)

Sloba Radanović i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar su pre nekoliko dana vodili veoma dug i težak razgovor o prevari koju je pevač učinio pred milionskim auditorijumom.

Pored toga, tokom razgovora oni su se dotakli i Alise Đurić, devojke sa kojom je pevač flertovao dok je bio u vezi sa Kijom.

Tada je Kockareva podsetila Radanovića da ga je pozdravila izvesna Alisa, devojka za koju je pričao da "ima dobro du*e", a ona je došla do te informacije upravo od nje. Ove reči su Slobu izvele iz takta, pa je u kameru uperio srednji prst i uvredio Alisu na nacionalnoj osnovi. 

- Neka mi pop*ši, smrdljiva ciganštura! - rekao je Sloba. 

Da li ona prati dešavanja u Beloj kući i da li će zameriti pevaču zbog reči upućenih na njen račun, ostaje da saznamo. 

Ovo je Alica Đurić, pevačica iz Slobinog i Luninog Zrenjanina: 

Jedina i omiljena od omiljenih! Volim te puno!

A post shared by Alisa Đurić (@gospodjica_djuric) on

Jedan veliki gospodin :)

A post shared by Alisa Đurić (@gospodjica_djuric) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji