PUN BESA, LUD OD AGRESIJE! Batine! Sloba je u paklu, Zadruga KLJUČA! Majmun! (VIDEO)

Pevaču Slobi Radanoviću boravak u "Zadruzi" nije nimalo lak. Nakon što je prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, dospeo je u centar pažnje i kritika gledalaca i javnosti, i pretrpeo brojne napade.

Već mesecima je očigledno da mu povremeno biva sve teže da se obuzda i smiri. Sloba postaje čak i agresivan, mada, po njegovim ali i rečima drugih, nikada nije bio takav u spoljnom svetu.

O ovome svedoči još jedna scena iz Bele kuće. Slobu su ukućani zvali da se zabavlja sa njima, ali njegovo odgovor je dovoljno jasno prikazao kako se pevač oseća.

- Ma, kakvi, prebiću nekog tamo... Zato što sam majmun - promrsio je Sloba, a koji minut kasnije prepirao se i sa Lunom Đogani zbog potpuno nevažnih sitnica. Pogledajte:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji