"Da li me voliš, Slobo?" pitala je Luna, a on "Volim KIJU"!!! Najpotresniji momenat Zadruge - proživljen PAKAO (VIDEO)

Bolne scene u rijalitiju Zadruga

Slobodan Radanović je nakon svađe sa svojoj suprugom Kristinom Kockar otišao kod Lune Đogani koja proživljava pakao ovih dana. Kija je čula od Lepog Miće da je Sloba rekao Luni kako je voli, što ju je povredilo, a Kockareva je u razgovoru rekla i Radanoviću da je slobodan.

Dok su pričali u sobi za izolaciju, Luna je od Slobe želela da čuje da li on stvarno voli Kiju i da li voli nju.

- Jesi joj rekao da je voliš? - pitala je Luna zabrinuto.

- Ne! Odakle ti to? - u šoku je bio Sloba.

- Pitam te! Da li je voliš? - nastavila je Luna sa ispitivanjem.

- Ja nju volim, ali ne kao muškarac ženu, već kao čoveka. Krivo mi je, žao mi je! - pravdao se Sloba.

- A da li voliš mene? - pitala je Luna, a Slobin odgovor je bio: Da!

- Volim te kao muškarac ženu! - govorio je Radanović.

U nastavku ovog razgovora Luna je pričala Slobi da sa njom mora da priča, nakon čega mu je prošaputala nekoliko rečenica. Radanović je zatim izjavio kako ne bi voleo da greši dušu. Luna ga je savetovala kako treba da uradi ono što će njega činiti srećnim.

Iskreno, ja bih volela sada da ja odem, a ti ostaneš ovde. Ti sinoć kada si došao, ja sam jedva čekala da dođeš i da te zagrlim, a ti si napravio situaciju da li treba da budemo zajedno ili ne treba - pričala je Luna.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji