Print this page

KIJINA PORODICA ODLUČILA: Dva dana pre sahrane njenog oca SKANDAL! Kako će Kristina podneti?!

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković, šokirana je jučerašnjim ponašanjem Slobe Radanovića prema njenoj ćerki i ne želi da ga vidi na sahrani Kijinog oca Miloša, u četvrtak u Zrenjaninu.

Kija je juče, na dan tatinog rođendana, imala ozbiljan razgovor sa Slobom, a nakon njegovog priznanja da voli Lunu, pozlilo joj je i ukazana joj je lekarska pomoć. Kija je noć provela u bolnici

Sve ovo pogodilo je Kijinu mamu, pogotovo što je pre toga izgledalo kao da su Kija i Sloba izgladili sve odnose i kao da je moguće da čak dođe i do pomirenja, te je usled svega što se izdogađalo rekla kako ne želi da vidi Slobu na sahrani Kijinog tate.

- Ne želim da ga vidim nakon što je mom detetu i na taj dan otežao i poneo se ovako. Ona njega voli, ali ne treba da mu daje priliku, jer je posle svega ovoga nije zaslužio - kaže Nadica misleći na jučerašnji važan i tužan datum za Kiju i njenu porodicu.

Inače, Sloba se juče u tajnosti čuo sa roditeljima, što je kasnije tokom sastanka isplivalo u javnost, a nakon toga je vidno promenio ponašanje prema Kristini.