NASILJE U ZADRUZI: Nakon žestoke svađe, svoju BIVŠU DEVOJKU je bacio na pod! (VIDEO)

Još jedan skandal se dogodio u rijalitiju "Zadruga". Nakon kratke svađe, Filip Đukić je krenuo ka svojoj devojci Mariji Ani Smiljanić, a onda je nastao pravi haos.

Oboje su izgubili razum, a nakon nekoliko sekundi prepucavanja, ona se zaletela na njega i on ju je žestoko gurnuo. Marija Ana je pala na pod, i odmah se digla ne bi li nastavila da se svađa sa njim.

zadruga haos

Pljuštale su uvrede, a Marija je sve vreme vikala.

zadruga tuca

"Molim vas, kaznite ovog klošara", besnela je Marija Ana. Pitanje je samo da li će Filip biti kažnjen za ovaj vid nasilja ili ne.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji