ŽESTOKA AKCIJA PRED MAMOM: Imala žestok odnos u RIJALITIJU, a posle sat vremena ga šutnula ko poslednjeg kera (VIDEO)

Mladen i Aleksandra u vezi su nekoliko dana. Vuletić je, podsetimo, bio u vezi sa takmičarkom Teodorom, koju je ostavio zbog Subotićeve.

 

Mladen i Aleksandra ovoga puta su imali akciju u toaletu. Iako su se sakrili od ukućana i skinuli bubice, bili su toliko glasni da su se iza zatvorenih vrata čuli uzdasi i lupanje. Kada su završili, kupatilo je prvo napustio Vuletić, a nekoliko minuta kasnije izašla je i Aleksandra.

Aleksandra je, podsetimo, pre tri godine uplovila u romansu sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je tada bio u vezi sa njenom majkom Ljubom. Dok je Pantovićeva bila u "Farmi" Aleksandra je zatrudnela i u 17. godini rodila dete Čabarkapi, koji je trenutno u zatvoru.

 

Dok su majka i ćerka u rijalitiju, Aleksandrinu trogodišnju ćerkicu Magdalenu čuva Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac i Ljubin bivši muž.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji