IŠČUPAĆU TI RUKU! Mazio je Lunu dole, Sloba POBESNEO, zapretio - čekaj, šta sad?! (VIDEO)

Naravno, ovaj mini incident je izazvao pažnju zadrugara, a Miki Đuričić se raspitivao šta se tačno desilo. Sloba Radanović, Lunin oženjeni dečko, rekao mu je da je zapretio Paniću da će mu iščupati ruku ako nastavi da pipa Đoganijevu, i da se Panić uplašio i povukao. 

Međutim, na snimku koji imate na linku gore jasno se čuje da Sloba i Toma razgovaraju pomirljivim tonom i da mu ne zamera zbog toga.

Evo i dva bonus vica koja će vas nasmejati,

Traži gost od Piroćanca čašu vina.

- Ne mogu da ti dam, u flaši je i moje i dedino.

- Daj mi od svoje polovine - reče gost.

- Ne mogu, jer moja je donja.

- Daj mi slamku, pa ću povući odozdo.

- Ne da deda preko svoga - zaključi Piroćanac.

Porađala se žena Crnogorca. On tome prisustvovao, pa usred porođaja padne u nesvest jednom, pa drugi put, pa treći put... Najzad, kad se žena porodila, budi ga babica i kaže:

- Čestitam, postali ste otac!

- Šta dobih?

- Žensko. 

Na to će Crnogorac:

-Uh... Dobro je, da se ne muči ovako k'o ja...

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji