UHVAĆENO LUNINO PISMO SLOBI: Kakva drama - zbog ovih reči DRMA se rijaliti "Zadruga"

Luna Đogani prošle noći je pričala sa Radosavom Stefanovićem Žutim o Slobodanu Radanoviću. Blogerka je raskinula vezu sa svojim oženjenim dečkom, koji je zbog nje prevario svoju suprugu Kristinu Kockar u rijaliti programu "Zadruga".

U toku razgovora sa Žutim Luna je rekla da je boli što je nakon devet meseci upropastila svoju vezu sa pevačem i da ne može da veruje da je on promenio stavove o osobi sa kojom je sve vreme bio mesecima unazad.

Luna je sinoć, osim što je razgovarala sa Žutim o Radanoviću, pisala i ljubavno pismo upućeno njenom sada već bivšem dečku. Sloba je u toku Igre istine u petak uveče rekao kako je zamerio Luni što je zbog jedne pesme poljuljala njihovu vezu. Pismo koje je pisala Luna.

- Znam da nikada nisam bila neki ekspert za pisanja, ali pored tebe, naučila sam i to. Ljubavice, osam meseci provedenih sa tobom u ovom paklu je nešto što ne mogu da zaboravim. Svako buđenje, svako spavanje, svaki doručak, večera, svaki zagrljaj, svaka uteha, poljubac, dodir, pogled, savet. Sve što smo delili ti i ja ne mogu da izbacim iz svog srca. Uvek sam verovala u pravu ljubav i nadala se da će se jednog dana desiti baš meni. U životu sam mnogo toga promenila, izgubila i zaboravila, ali tebe ne želim. Ti si najvernije biće u mom malom svetu. Ljubavi, znam da sam grešila i imala postupke koje nisi zaslužio, ali, veruj, nikada iz neke namere. Slobo, ja bih zbog tebe sve promenila, znam da je sve što si me ikada savetovao i govorio mi bilo iz dobre namere i mnogo toga si me naučio. Život koji vodimo ovde naterao me je na neke stvari, stvari koje ne čine mene i moj svet. Nikada u životu se nisam susrela sa ljudima i stvarima koje se ovde nalaze. Ljubavice, nemoj da me puštaš. Pruži nam šansu tamo negde gde je svet lepši. Pruži mi šansu! - piše u pismu koje je Luna Đogani napisala Slobodanu Radanoviću.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji