SLOBA NA PRAVOM PUTU: Otkrio produkciji PLAN koji nije nikome! OVIM UNIŠTIO njima život ali svoj neće

Prava ljubavna drama odigrava se mesecima unazad oko Slobodana Radanovića. On je prevario svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a kada im se Kija pridružila u Zadruzi, njih troje su postali tema broj jedan u Srbiji. Prethodnih nekoliko dana. Sloba je na raskršću, i nije siguran da li želi pomirenje sa suprugom ili pak, hoće da nastavi romansu sa blogerkom.

Pevač je od Đoganijeve tražio nekoliko dana pauze u vezi pa su čak i krevete razdvojili, a sa Kristinom je sve bliži. O ovoj temi, Radanović je porazgovarao prethodne noći sa Drvetom mudrosti.

- Meni ništa više nije jasno. Pričam sa Lunom, ona je razdvojila krevete. Ja sam joj tražio dva, tri dana da odmorim glavu, ali ona je to drugačije shvatila. Njen tajni zadatak mi nije bio simpatičan. Znate kakve sam ja zadatke odbijao da je ne bih potresao. To me je baš uzdrmalo, tad sam bio baš ošamućen. Ja to ne mogu da razumem, pripisaću to njenoj mladosti ali i dalje mi ne dopire do mozga da je to moralo tako da bude. Ja se ovih dana osećam prazno, bez emocija. Bežim od ljudi, bežim od samog sebe, osećam se kao robot, nemam ni jednu emociju u sebi. Kada je bila žurka, imao sam osećaj da mi se ceo svet srušio na glavu, ja sam završio kao ružno pače i agresivac dok su svi oni ispali kul - rekao je Sloba i dodao:

- Emocije su iste kao i ranije, ni u jednom trenutku se ništa nije promenilo. Malo me uzdrmalo i ovo što se dogodilo Kristini, sve me to poremetilo. Ne mogu da kažem da nemam osećaj krivice i grižu savesti. Kolaps u mozgu - poverio se Radanović.

Velika zbrka nastala je kada je Sloba za svog para na Zadrugoviziji 3, koja će se održati u ponedeljak, odabrao Kristinu, pa je pevač prokomentarisao i ovaj potez u Rajskom vrtu.

- Prvo sam hteo da izaberem Lunu, ali ona je rekla da ne želi da učestvuje. Kristina je pre toga govorila da želi sa mnom da peva. Na kraju su ostali Kristina i Bane Čolak i ja sam izabrao nju. Čak sam pre toga pitao i Tanju. Svi se nešto bune i ljute na mene. Uvek neko upire prstom u mene - rekao je Radanović.

Mene najviše boli kad mi Luna kaže da ima razumevanja, a onda se ispostavi da nema. Na kraju smo se posvađali zbog stvari koje je ona meni rekla. Voleo bih samo da svi na kraju izađu srećni odavde. Potrudiću se da odaberem pravi put, ja odustati neću, od sebe nikad neću odustati šta god da se desi. Trenutno sam izgubio volju. Nemam volju da ustanem iz kreveta, da otvorim oči, da se probudim. Mnogo sam ljudi nekim svojim postupcima unesrećio i možda mi se to sad obija o glavu. Kako god ovo da se završi, ne želim da iko ostane nesrećan i povređen. Ako treba neko da ostane, onda najbolje da ja budem taj - završio je pevač.

Kompletan razgovor Slobe sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji