LUNA NAJGRĐE OSRAMOĆENA: Pojavila se OVAKVOG IZGLEDA pa njena suparnica primetila... Kakvo JAVNO PONIŽENJE

Maca Diskrecija i Luna Đogani nikada nisu bile u najsjajnijim odnosima, zbog čega ne treba da čudi što se njihovim međusobnim prozivkama, u kojima prednjači Maca, ne nazire kraj. Ovoga jutra, Diskrecija je imala komentar na blogerkin izgled, što se Đoganijevoj nije nimalo dopalo.

Maca je ugodno ćaskala sa Andrijanom Radonjić kojoj je pružila podršku nakon što je prethodne noći u Beloj kući pušten snimak na kom su njen dečko Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški.

Ovom prilikom, Diskrecija je pohvalila Andrijanu što je mirno reagovala i nije davala povoda da se ova priča dalje razrađuje. Kada je u dvorište izašla Luna, Maca joj je, kako kaže, udelila kompliment.

- Stigla nam je Luna i njena guza kao dva andola. Što te smaram, dala sam ti kompliment - rekla je Diskrecija kroz osmeh.

Đoganijeva nije pridavala značaj ovom Macinom komentaru već je samo produžila svojim putem, iako se zna da joj je do fizičkog izgleda dosta stalo. Kako je izgledao ovaj kratak razgovor pogledajte u snimcima koji slede:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji