DOTAKLA JE DNO: Luna PLJUJE svog dečka Slobu iza leđa kod drugih ZADRUGARA! Onda je on došao iza ćoška, sve čuo i ZALETEO SE NOGOM... (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović su raskinuli u "Zadruzi", i sada se mnogi njihovi fanovi osećaju prevarenim, jer su 8 meseci navijali za njihovu "zabranjenu ljubav". 

Sloba vreme provodi uglavnom u krevetu i jasno je psihički uopšte nije u dobrom stanju. S druge strane, Luna uporno traži pažnju od ostalih zadrugara, a na ovom snimku možete videti da čak stiže i da ogovara bivšeg ljubavnika, kako bi sebi dala na važnosti. Praktično, Sloba je jedno veliko ništa bez nje. 

- Da nije bilo mene, ne bi se ni ovo desilo! Znaš kad bi on ustao da prizna da se zaljubio u mene? Nikad u životu, bre! Pa, ćutao bi do sad, ležao u krevetu i pričao da voli ženu (zakonitu suprugu, Kristinu Kiju Kockar) - rekla je Luna Mikiju Đuričiću i Nadeždi Biljić, i još jednom napomenula da je ona "čista" i da ništa nije lagala. 

Luna se usput žalila zbog novčanih kazni koje je dobijala u "Zadruzi", pa se uplašila da neće dobiti para koliko je očekivala. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji