VODITE LJUBAV KO LJUDI, A NE DA SE KRIJETE: Cela "Zadruga" posmatrala kako IM Luna Đogani daje blagoslov! (VIDEO)

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su otpočeli svoju vezu u rijalitiju "Zadruga", uprkos činjenici da je tada mlada pevačica imala dečka. Iako su na samom početku imali velikih poteškoća, čak su i nekoliko puta raskidali, oni su uplovili u deveti mesec.

Njihova romansa je prošla kroz mnogobrojne turbulencije kako zbog toga što Teodora nije imala poverenja u Anđela, pa mu je ljubomorisala kada bi provodio vreme sa svojim cimerkama, a tako i zbog toga što njihovu vezu ne podržava manekenova majka.

Nekoliko sati posle ponoći nekolicina ukućana je čestitala ovim golupčićima osam meseci veze i poželeli sreću u daljem periodu. Luna Đogani je bila jedna od prvih koja im je čestitala i kroz šalu rekla " Sledeći mesec ste kući, na nekoj večeri, da se lepo izje*ete, kao ljudi".

Džehverovićka i Anđelo su sa osmehom na licu prihvatili čestitke, ali niko nije davao previše na značaju ovom trenutku. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji