ŠOK SAZNANJE! Učesnik "Parova" je SIN legende narodne MUZIKE: Kad bolje pogledate shvatićete da su isti! (FOTO)

Od izvora bliskog pevaču saznajemo da Hasan Dudić sumnja da je zapravo on Milijev otac, jer je nekada bio veoma blizak poslovni saradnik sa Mihailom Radosavljevićem Rakcem i da su tada svakodnevno menjali devojke.

- Hasan i Rakac su bili glavni šaneri u gradu. Kod njih je kupovala čitava estrada. Imali su ekskluzivnu garerobu, tako da je kod njih uvek bila gužva. Desetine devojka im je svakodnevno dolazilo, oni su delili i pare, ali i devojke. Očigledno je koliko Milutin liči na Hasana i svi koji ih poznaju se pitaju da li je Dudić zapravo Milijev otac. I sam Hasan često priča na ovu temu, jer se dobro seća svih ljubavnih trouglova u kojima su bili on i Rakac - ispričao je izvor blizak Hasanu Dudiću.

Kada smo pozvali Hasana Dudića kako bi nam dao komentar na ovu do sada nepoznatu i prilično neverovatnu priču, sačekalo nas je još veće iznenađenje. Pevač ne samo da nije demantovao ove navode već je i sam istakao da je, zapravo, verovatno on otac rijaliti učesnika.

 

- Mili je moj sin! Ja na njega tako gledam. Istina je da smo Hasan i ja nekada menjali devojke. Rakac je moj drug od detinjstva i mnogo toga smo prošli zajedno. Kada smo bili mladi, nameštali smo devojke jedni drugima, to je bilo normalno. Ja sam šetao njegove devojke, a on moje. Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina - rekao je Hasan i na kraju šeretski zaključio:

 

- Ma svi smo naši, samo jaši!

 

Milutin Radosavljević Mili kaže da o Hasanu misli sve najbolje i da se kroz život zaista u mnogim situacijama prema njemu postavljao kao otac.

- Rakac je moj otac, to ne treba dovoditi u pitanje, siguran sam u to! Ipak, Hasan se mnogo puta prema meni poneo kao da mi je roditelj. O njemu mislim sve najbolje i drago mi je što je jedna takva legenda bila uz mene dok sam odrastao. Mnogo puta mi se našao u nekim bezizlaznim situacijama. Često je, iako umoran od nastupa i od stalnih putovanja, dolazio da me vidi i pozdravi - rekao nam je Mili, koji se uveliko sprema za ulazak u novu sezonu „Parova”.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji