PALA ODLUKA! Produkcija BRUTALNO kaznila Mikija posle šamaranja Milana Miloševića! (VIDEO)

Digao je veliku prašinu današnji incident u Zadruzi, kada je Miki Đuričić, u situaciji koja nije uopšte mirisala na konflikt, ošamario Milana Miloševića, a sve to je dobilo ekspresan epilog kad je kazna u pitanju. 

Produkcija nije časila časa, a svi su iščekivali da čuju da li će pčelar, samo dve nedelje pre finala, biti diskvalifikovan iz rijalitija. To je, međutim, nije desilo. 

Lepi Mića je kao vođa "saopštio presudu" Đuričiću. Miki je kažnjen direktnom nominacijom, plus i finansijski, sa 5.000 evra. Pogledajte snimak sa saopštavanjem kazne: 

A ovako je izgledao njihov sukob!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji