SKANDALČINA TRUDNE MILJANE KULIĆ: Skinula se gola pred svima i kamerama, cimeri sve gledali i komentarisali (FOTO)

Trudna učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić šokirala je gledaoce "Pinka" kada se naočigled mnogih obnažila pred kamerama.

Trudnica nije obraćala pažnju na činjenicu da se unutrašnjost kuće snima 24 časa, a pred kamerama su sevnule njene gole grudi.

Međutim, ono što je bilo još neprimerenije jeste činjenica Miljana u tom trenutku nije bila sama, već je iza nje stajao cimer, koji je tražio nešto po stvarima u garderobi.

Ljudi su iznenađeno komentarisali ovu situaciju, mada zbog šarma koji poseduje, mnogi nisu mogli da zamere Kulićki ovaj postupak.

+

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji