Bane i Miki ušli u ŽESTOKU RASPRAVU! Đuričić URLAO iz sveg glasa: Skloni se da te ne bih POLOMIO! (VIDEO)

Miki Đuričić je ove nedelje kažnjen direktnom nominacijom zbog toga što je fizički nasrnuo na Milana Miloševića. On nije imao pristup tokom današnjeg dana kuhinji, a pošto nije dobio hranu do popodneva, on je počeo da besni.

Naime, pčelar iz Kupinova se zamerio Banetu Čolaku, zbog toga što se on našao u kuhinji i spremao hranu, a svog starog rijaliti druga nije ponudio.

-Nemoj da se praviš lud. Vas ima deset i niko da se seti i pita jesmo li gladni. On je rekao moje, a nije me ni pitao "hoćeš malo", sad kaže kuva za mene. Jesam li ja mentol da me pravi budalom? - besneo je Miki.

Bane se pravdao da nije tako kao što je to Đuričić prihvatio, pa je došao do njega kako bi rešili nesuglasice. Sve vreme je bilo prisutno obezbeđenje kako bi na vreme intervenisali da ne dođe do neželjene situacije.

-Skloni se, nemoj ništa da mi govoriš! Zato što si rekao "moje". Što me nisi ponudio? Skloni se da te ne bi polomio - vikao je Miki na Baneta.

-Dođeš da se izdereš i odeš. Zato što me pitaš: "Čije je ovo na šporetu i ja kažem "moje". Pravim za sve - objašnjavao je Bane.

Užičanin nije želeo da se raspravlja sa Mikijem, razmenio je svega nekoliko rečenica i vratio se kuvanju.

Đuričić je rekao da je sve stvar poštovanja i da bi on svakome ponudio hranu, kao što je uvek i činio. Kako je protekla rasprava između njih dvojice pogledajte u narednom video-snimku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji