HITNA POMOĆ U PAROVIMA: Horor, učesniku razbijen tanjir o glavu! (VIDEO)

Na snimku koji se pojavio na internetu može se videti kako se mirna i opuštena atmosfera u vili najednom narušava zvukom lomljenja tanjira i uzvicima jedne od takmičarki: "Hitna! Hitna!"

Miki Mećava i Slađa Petrušić koji su se do tada zabavljali pred ogledalom okrenuli su se ka mestu na kome se odigrao incident, on je promrmljao: "Jao, j**ote", a Slađa se šokirano uhvatila za glavu.

Sudeći po snimcima, na kojima i nije sasvim jasno šta se dogodilo, moguće je da je takmičarka Mirjana Praizović razbila je tanjir o glavu Tihomira Filipovića, a stanovnici vile bili su uznemireni i šokirani.

Vest je brzo stigla i do onih koji su bili na terasi.

A da li je zaista bio neophodan dolazak hitne pomoći ili su uzbuđeni takmičari preuveličali stvar, nije poznato. Kakva atmosfera je zavladala u vili možete da pogledate i u videu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji