OBRT! PEVAČ STAVIO TAČKU... Veliki potres ljubavne trojke! Sloba PRIZNAO šta želi sa Lunom!

Zadrugare je večeras je posetila voditeljka TV Pink, Dušica Jakovljević, koja je tu kako bi njima postavljala pitanja gledalaca. Očekivano, među prvima koji su dobili pitanje bio je Sloba Radanović, što nije čudno obzirom na sve ono što se desilo sinoć i danas između Lune Đogani i njega.

Zar te nije blam što si obmanjivao gledaoce sve do sad? - upitao je jedan gledalac, na šta je Sloba imao spreman odgovor.

- Nisam nikog obmanjivao, zaista se nije desilo to što su pričali. Sada im svima kažem da sam javno zaljubljen u ovu devojku. Ja imam potpuno razloge zbog kojih smem to sebi da dopustim. Da, zaljubljen sam u Lunu Đogani. - rekao je pevač i dobio aplauz.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji