OVAKO JE POČEO RASPAD SISTEMA: Zid obezbeđenja između Kije i Mace! Maca PSOVALA Kiji mrtvog oca, a onda ju je zveknula flašom! (VIDEO)

Maca Diskrecija zna da isprovocira učesnike "Zadruge", a sinoć je uspela da do ludila dovede Kristinu Kiju Kockar i Milana Miloševića. 

Zbog toga je žurka na kojoj je gostovao pevač Darko Lazić prekinuta. Maca je psovala majku i pokojnog oca Kiji, a svi pripadnici obezbeđenja su došli kako bi napravili zid između Kije i Milana s jedne i Mace s druge strane. 

- J**aćemo te mi u Srbiji! Srbija će da te j**e noćas! - rekao je Milošević. 

- Hajde, napravite od mene žrtvu! - dovikivala je Maca. 

- Na**bala si! Ubiću te! - vikala je Kija. 

Maca je rekla da nije psovala oca Kiji, ali obezbeđenje je, na sreću, stajalo ispred ulaza u izaloaciju, gde su smestili Macu. Milan se požalio da ga je Maca toliko pljuvala, da mu se pljuvačka slivala niz lice. 

Kija je rekla da je Maca prišla Milanu i njoj i da je počela da provocira. Epilog: Kija je na kraju odustala od napada na Macu, pa je pokušala da izađe iz "Zadruge", ali je sprečena u tome. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji