OVE REČI JE POGODILE DO SRŽI! Orila se Bela kuća od Kijine pesme, svi se pitaju da li je OVE STIHOVE NAMENILA SLOBI! (VIDEO)

Tokom prethodnog dana stanovnici velelepnog imanja nadomak Beograda imali su mnogo vremena za odmor i uživanje, a neki zadrugari su ovaj period iskoristili za pevanje dobro poznatih hitova.

Nadežda Biljić i Kristina Kockar osamile su se u dvorištu luksuznog gradića i stihovima pokušale da dočaraju situaciju u kojoj se svaka od njih nalazi.

Podsetimo, Kija je u "Zadrugu" ušla kao prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića, dok je Nadežda pre nekoliko dana raskinula veridbu sa Mikijem Đuričićem. Učesnice su zajedničku tugu pokušale da zaleče muzikom.

-Pa počeh na tebi da joj zavidim. Oko moje, znali smo dobro šta radimo, da uzalud tražimo ono što već imamo - orilo se imanjem dok je Kija koristila sve svoje pevačke kapacitete kako bi dočarala emociju u ovoj pesmi.

Biljićeva, koja je već afirmisana pevačica, pomogla je Kristini u izvedbi ove numere pa su zadrugarke nastavile da se prisećaju pesama koje opisuju njihovu priču.

Hitovi su se ređali a zadrugarke nisu odustajale od pevanja, pa je ovo popodne njima prošlo u veoma pozitivnom i dobrom raspoloženju. Ipak, ono što je ostalo nerazjašnjeno jeste da li je Kockareva ove stihove posvetila svom suprugu, Slobi.

Koje pesme su Nadežda i Kija pevale i kako je sve zvučalo pogledajte u snimku koji sledi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji