ZA TRI DANA KIJA KOCKAR SLAVI ROĐENDAN: Sloba naručio poklon, najveća žurka do sada, zvali su da peva CECA! (FOTO)

Za tri dana, tačnije 26. maja Kija Kockar proslaviće rođendan u "Zadruzi".

Armija njenih fanova već uveliko se sprema za ovaj događaj, pa je tako u prethodnim nedeljama i mesecima bilo moguće videti po grupama na duštvenim mrežama akcije prikupljanja novca za Kristinin poklon.

Pored toga što fanovi žele da joj pošalju čestitke i poklone u Belu kuću, oni su došli na ideju da pozovu najveću balkansku zvezdu Cecu Ražnatović da to veče uđe u Zadrugu i otpeva Kristini nekoliko pesama.

Ceca se još uvek nije oglašavala ovim povodom, ali pretpostavljamo da bi Kija "odlepila" od sreće kada bi videla da je Ceca došla u Belu kuću samo zbog njenog rođendana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji