NENORMALNO PONAŠANJE: Juče je lupao glavom o zid i gurao je od sebe, jutros hvata Lunu Đogani za MEĐUNOŽJE! Opet zajedno! (VIDEO)

Sloba Radanović i Luna Đogani imali su juče ko zna koju po redu svađu, a Radanović je, opet, doživeo nervni slom. 

Međutim, ova burna rijaliti veza nema kraja. Posle svega, pa i zaklinjanja da neće više biti zajedno, Luna i Sloba rano jutros su se mazili i pipkali, a Radanović je u jednom trenutku krenuo rukom u pravcu Luninog međunožja. 

Ko zna kako bi tekao dalje ovaj susret (bivših?) ljubavnika, ali naišao je Filip Đukić, pa je Sloba povukao ruku. U svakom slučaju, idemo još jedan krug Slobe i Lune, sve do finala "Zadruge". 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji