ZBOG KIJINOG ROÐENDANA ZABORAVIO NA LUNU: Zadrugar joj posle izvesnog vremena prišao, ONA GA JEDNOM RECENICOM IZBACILA IZ TAKTA! (VIDEO)

Kristina Kockar je tacno u ponoc proslavila svoj rodendan. Zadrugarka je bila presrecna zbog iznenadenja koje joj je od svega srce priredio Veliki šef, a njena porodica i obožavaoci poslali su joj niz poklona i cestitki koje nije ocekivala u toliko velikom broju.

Slobodan Radanovic ucinio je sve da ovo bude njena noc za pamcenje, a kamere su zabeležile njegovu posvecenost prema svojoj supruzi Kiji.

Kako zbog toga nije primetio da njegova sada vec bivša devojka Luna Ðogani sedi sama, on je posle izvesnog vremena prišao da je upita zbog cega je neraspoložena, a ona mu je ukratko odgovorila.

- Ne želim da kvarim rodendan - rekla je Luna, nakon cega se Sloba samo prekrstio, pa je napustio prostoriju.

Lunina razocaranost u sve što je videla bila je ocigledna, a na koji nacin mu je ovo rekla pogledajte u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji