BOLI me ku..ac za Lunu, zauvek sam TVOJ Boba! Slobine reči upućene Kiji ODZVANJAJU Zadrugom

Da Kristini Kockar treba malo da suprugu Slobodanu Radanoviću oprosti javnu prevaru i vezu sa Lunom Đogani, jasno je svima koji su makar bacili pogled na proslavu 29. rođendana pevačeve supruge. Kija i Sloba su celo veče proveli zajedno, prisećajući se lepih stvari iz veze i braka, a u jednom trenutku je bračni par zaplesao. 

Zbog svega toga, Luna Đogani, bivša Slobina devojka, htela je da izađe iz "Zadruge", ali ju je, umesto Radanovića, u tome sprečilo obezbeđenje. Da proslava rođendana supruge "Pinkove zvezde" protekne u najboljem redu, potrudio se sam pevač, koji je između ostalog dan pre od Drveta mudrosti tražio specijalan poklon za slavljenicu. 

- Želeo bih da Kristini priredim mali znak pažnje. Voleo bih da joj u kutiju stavite slatkiše. Kada bude stigla torta, napišite da je od mene. Kristina i ja smo bili zajedno pet godina, i želim da dobije znak pažnje za 29. rođendan - rekao je tada Sloba i otkrio šta želi da piše na čestitki: 

- Srećan rođendan i sve najlepše u životu želi ti Boba - poručio je Radanović, a ovaj gest se posebno dopao Kristini.

- Ovo mi je najlepša čestitka, ti si je pisao? - pitala je Kristina supruga kada je videla da joj je Sloba poklonio slatkiše i energetsko piće koje najviše voli. 

- Svi te vole, i drago mi je zbog toga. Neko je čak napisao da pozdravlja Bobu, a ne Slobodana - komentarisao je pevač dok je sa suprugom čitao sve čestitke. 

- Pišu tako jer sam rekla da postoji samo moj Boba, a da je Slobodan neko drugi. Mama me je pitala: "Da li ti njega stvarno voliš?", a ja sam joj odgovorila da sam volela mog Bobu, koji je bio divan - rekla je Kija, dok je Luna sedela sama za stolom. 

U toku večeri bračni par je bio sve prisniji, a u jednom momentu Kija ga je upitala da kaže iskreno šta oseća prema njoj.

- Neću o tome da razmišljam sada - odgovorio joj je Sloba, a prijatno ćaskanje supružnika na trenutak je uspela da prekine Luna, koja je u naletu ljubomore tražila da napusti "Zadrugu". Nakon bezuspešnog pokušaja da je vrati u Belu kuću, Sloba je bivšoj devojci rekao da je od tog trenutka više neće ni primetiti jer je "mentol" i time stavio tačku na njihov odnos. 

- Naljutila se na mene što đuskamo, ma briga me, boli me baš ku*ac - objasnio je Radanović supruzi nakon što se vratio na žurku. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji