PAKAO POSLE POMIRENJA: Svađa Slobe i Kije Kockar! Sediš na dve stolice! Zube ću IZBITI! (VIDEO)

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar sinoć su se žestoko posvađali, što je za njega i njegove žene kao dobar dan.

Kija je optužila Slobu da sedi na dve stolice, misleći da bi hteo da bude u vezi i sa njom i sa ljubavnicom Lunom Đogani. Radanović je to porekao, rekavši da nije ni sa kim i da je potpuno sam. 

On je rekao da je osećao da treba da bude sa Kijom za njen rođendan, a ona mu je uzvratila da treba da bude čovek svaki dan. 

- Ja sedim na svojoj stolici, a ti gledaj kako hoćeš na to - ponovio je Radanović. 

Sloba je pobesneo što će sad da ga gnjave pitanjima o bliskosti koju su on i Kija ostvarili za vreme proslave njenog rođendana, pa je zapretio da će nekom izbiti zube. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji