MIKIJA NAPAO NASTAVNIK IZ KUPINOVA: Miki, shvati neke stvari. Treba da im dokažeš da si neuništiv, o tome se rad

Miki Ðuricic diskvalifikovan je iz Zadruge nakon što je samovoljno napustio rijaliti. Ovaj postupak pcelara iz Kupinova oštro je osudio njegov nastavnik istorije i geografije Miroljub Ristic, te mu se oštro suprotstavio.

Nastavnik se obratio bivšem uceniku Mikiju, pa zapoceo razgovor recima:

- Nikad u životu toliko nisam... Ma ja nisam to gledao covece. Samo zbog tebe - porucio je Miroljub, dok se Miki pravdao:

- Nisam mogao više psihicki da izdržim - rekao je Ðuricic.

Miroljub je objašnjavao Mikiju zašto nije trebao da izade iz rijalitija.

- Shvati neke stvari. Treba da im dokažeš da si neuništiv, o tome se radi. A to što ne možeš da izdržiš, pa ni ja ne bih mogao. To je covece toliko nevaspitano, toliko neškolovano, trebao si da im dokažeš da ti možeš - porucio je on.

Pcelar se branio, ali izgleda bezuspešno.

- Ma ne zanima me. Necu - pokušao je Miki da odgovori, medutim nastavnik ga je odmah prekinuo uz odmahivanje rukom:

- Ma ajde beži, nemoj pricati. Pazi, za mesec dana ako mi kažeš to isto necu, onda cu ti poverovati - negodovao je nastavnik.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji