SLOBA NAPUSTIO KUĆU: Besan i AGRESIVAN, urlao na Kiju! Ona ustala, rešila da kaže SVE o čemu je ćutala

U toku sastanka, gde je novi vođa Teodora Džehverović birala potrčke, došlo je do žestoke svađe između Slobodana Radanovića, Kije Kockar i Milana Miloševića.

Kao i uvek, priča se vodila oko toga šta pevač priča svojoj supruzi, a šta svojoj devojci, Luni Đogani.

- Jel si pričao prvo Luni da ćete da probate da budete zajedno kad izađete, posle si pričao Kiji u bazenu da Luna laže... - govorio je besno Milan, dok je Kristina potvrđivala njegovu priču:

- Jeste, on mi je rekao da ona laže... To je sve zato što je čuo da ću sutra u "Ami džiju" ispričati sve šta smo pričali, sve o čemu se do sada ćutalo - govorila je Kockareva, što je Slobodana žestoko iznerviralo, te je agresivno ustao i napustio kuću.

- Prebiću nekog i napraviti haos! Celo veče ćutim, ne komuniciram ni sa kim i ja napravim sr*nje... - govorio je on, dok je stajao iza automobila, kuda inače ulaze i izlaze u "Zadrugu".

Čemu će ovo dalje voditi, videćemo uskoro.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji