NEVIĐENA SVAĐA: Bora razbio Maci šolju, pa vikao na nju: VAŠKARO JEDNA, SAMO MI SE OBRATI! (VIDEO)

Maca Diskrecija i Bora Santana su u prvim nedeljama rijalitija "Zadruga" zapoceli kratku romansu, iz koje su izašli kao ljuti neprijatelji. 

Njih dvoje su imali nekoliko žestokih svada, gde su jedno drugo "cašcavali" uvredama, a dokaz da negativne vibracije izmedu njih postoje još uvek je i današnja svada. Naime, Bora je iz revolta slomio šolju ove zadrugarke, jer je ona pricala o njemu iza leda.

-Slomio si mi šolju... Sram te bilo, crk'o dabogda - rekla je nervozno Maca. 

-Sve cu da ti slomim. Ka*acu te gde god te budem video. Samo mi se obrati. Je*em ti pokolenje i genetiku...Vaškaro jedna - vredao je Bora Macu.

-Namerno je to uradio, ja sam mu sve to praštala. Dode, moli me da mu oprostim i evo... (žalila se Maca Miljani) Ja ti se nisam obratila, imam pravo da komentarišem - rekla je pevacica Bori. 

-Dugo si mi na tapetu. Nemoj da mi se obracaš, je*o sam ti dan kada si došla u Beograd. Go*no, smrade jedan. Presešce ti ovih 20 dana - Vikao je Santana. 

-Smrdim, je l'? Ti si meni prvi rekao da smrdim. Kad je sa mnom spavao, nije mu smrdelo - prekorela ga je Diskrecija.

Kako se završila raspava izmedu Mace i Bore, pogledajte u narednim video-snimcima. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji