ISTINA JE DA JE VOLIM! Sloba je POTVRDIO Kijine reči - Brak je SPAŠEN, a LUNA...

Večeras je Ognjen Amidžić u svojoj emisiji ugostio najpopularniji ljubavni par Slobu Radanovića i Kristinu Kiju Kockar.

Naime, Kristina je više puta rekla da je došlo vreme da prizna ono što joj je Sloba rekao, i da će to biti u večerašnjoj emisiji:

- Slobodan je rekao meni da me voli i to više puta. Svaki put kad je poželeo da se seti loših stvari u našoj vezi, vraćale su se one lepe stvari. Opet sve to loše stvari su bile sitnice nakon čega je on mislio da ga ja ne volim. To što smo mi priznali da se volimo je temelj za naš odnos. Mi se nismo pomirili, ali videćemo šta će da se dešava. 

Nakon njenog priznanja, voditelj je upitao Slobu da li je istina ono što je njegova supuga rekla, a on je odgovorio:

- Istina je, rekao sam joj više puta da je volim. Nemoguće je da ne voliš nekoga sa kim si proveo pet godina.

- Kristina je prva osoba sa kojom ne želim da se svađam u kući. Rešio sam da nađem zajednički jezik sa Kijom, i da se ne svađamo pogotovu posle pet godina zajedničkog života. Ceo rijaliti mi je najveća životna škola uživotu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji