NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI! Nakon Kije, Sloba sam priznao: NARAVNO DA JE VOLIM! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar veceras je gostovala kod Ognjena Amidžica u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila ono što su mnogi cekali - da joj je Sloba Radanovic priznao da je i dalje voli. Nakon njenog gostovanja, zadrugari su otpevali himnu ovog rijalitija, a onda je došao red i na Slobu da prizna. 

Ognjen je upitao Slobu da li je istina ono što je Kija ispricala, te da li je zaista voli:

-Rekao sam joj da je volim nekoliko puta i da ne možeš da ne voliš nekog sa kim si bio pet godina. Imali smo grešaka i ona i ja, samo smatram da je vreme da se lopta spusti i da smirimo te tenzije malo. Ceo ovaj rijaliti mi je najveca životna škola. Koledž (smeh). - rekao je Sloba.

On se zatim osvrnuo i na svoj odnos sa Lunom Ðogani:

-Luna trenutno ne prica sa mnom, ne komuniciramo uopšte. Njeno ponašanje je uzrokovalo sve, ona je prva rekla da s e promenila prema meni, a onda sam ja zbog toga prema njoj, a posle ona kaže da sam se ja promenio. Tamo je sve moguce, toliko prica cuješ, pune joj glavu. Njoj da pridu pet osoba i kažu joj 10 gluposti o meni, ona prestane da misli o meni kao osobi koju ju upoznala. A u poslednje vreme je imala izjave koje mi se nisu dopale. Želim da budem pozitivan do kraja rijalitija, pa cemo videti šta ce biti - rekao je on.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji