SLOBA JE DAO ČOKOLADICU LUNI: Kija je skočila na njega ŠTA IMA ON DA JOJ DAJE, a onda je Sloba ponovo napravio OGROMNU GLUPOST (VIDEO)

Slobodan Radanovic i Kristina Kockar bili su gosti u najgledanijoj emisiji Amidži šou. S obzirom na to da su pred milionskim auditorijumom priznali da još uvek gaje emocije jedno prema drugom, bilo je jasno da ce svom braku po izlasku iz rijalitija pružiti još jednu šansu.

Medutim, nakon povratka u Belu kucu, Sloba je svojoj bivšoj devojci Luni Ðogani poklonio cokoladicu koju je dobio u emisiji, a to je odmah izazvalo veliku pometnju kada je Kija saznala za to.

-Ja sam joj dao cokoladu, zato što znam da voli tu cokoladu! Šta je problem? Šta ja imam tebi da se pravdam zbog je*ene cokoladice? - rekao je Sloba.

-Pravdaceš mi se, razumeš? Ti znaš šta smo mi onu noc pricali - ljutila se Kristina.

-Šta je problem? Dao sam joj cokoladicu i to je to - rekao je Sloba.

-Nemoj više da mi se obracaš i da praviš budalu od mene svojim ponašanjem. Nemoj da pricaš iza leda meni o njoj, a onda da joj daješ cokoladicu - bila je razocarana Kija.

-Nemoj da mi dižeš pritisak! Mrš u pi*ku materinu, kakva klošarka... - poludeo je Sloba nakon cega je odmah napustio prostoriju.

Kristina je i te kako pokazala ljubomoru zbog ovoga što je Slobodan uradio iza njenih leda, a nije sakrila ni svoje suze nakon ove krace rasprave. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji