PINK NAMEŠTA POBEDU: Žena Željka Mitrovića sve planski radi kako bi KIJA pobedila u rijalitiju

Od proslave njenog rođendana, Kijina popularnost nenormalno raste, dok Sloba i Luna gube u trci za pobednika rijalitija. 

Sve ovo ima smisla kada znamo podatak da je Milica Mitrović odlučila da Kija pobedi i sve čini kako bi se to i ostvarilo.

Naime, već i ptičice na grani znaju kako je i prethodnih sezona rijalitija, žena Željka Mitrovića učestvovala u svim odabirima učesnika, ali i pobednika rijalitija. 

Kako se namešta pobeda? Evo, glwdamo na primeru Kije Kockar. Njoj se pravi najveći rođendan, namešta joj se Sloba, govori joj se šta da radi i kako da se ponaša, Lepi Mića ima ulogu da potkopava Lunu, pa i samostalno solo gostovanje kod Ognjena Amidžića u emisiji gde je trebala da otkrije i neke tajne.

Na taj način se gradi imidž kod pubike kako bi glasali za nju. Scenario je stvoren, Luna i Sloba su upali u njega, tako da Kija Kockar sada vodi glavnu reč, verovatno do pobede.

Da li će se to ostvariti, videćemo 20. juna za kada je zakazano VELIKO FINALE

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji