LUNA I SLOBA NAKON ŽURKE ZAVRŠILI U TOALETU: Milan ih je prisluškivao dok su RADILI OVO! (VIDEO)

Nakon što su svi zadrugari bili spremni za spavanje, Luna Ðogani je u pripitom stanju razgovarala sa svojim deckom Slobodanom Radanovicem, a zatim mu je ocima pokazala ka kupatilu.

S obzirom na to da su kamere zabeležile njihov razgovor koji su vodili pantomimom, bilo je jasno šta njih dvoje u nastavku smeraju.

Oni su u toaletu obavili razgovor, a cim je cuo da se nešto dešava, Milan Miloševic se približio vratima toaleta gde je sve vreme prisluškivao šta to njih dvoje pricaju.

Najbitnije što je cuo jeste Lunino priznanje da ovaj rijaliti još uvek nije završen, a tu informaciju je podelio sa Lepim Micom koji je bio ogorcen na njih dvoje.

Ona je klasicna dro*a! On je u emisiji rekao da ce dati šansu njihovom braku...- rekao je Lepi Mica.

A sada Luni prica kako je voli, a ona kaže da rijaliti još nije završen - rekao je Milan.

Je*acu mu majku, klasican klošar i folirant! - zakljucio je o Slobi Lepi Mica.

Evidentno je da je Luna poželela strastvene odnose sa svojim deckom, a kako su kamere bile uprte u njih, Slobodan je ipak odlucio da to odlože za neki drugi put.

Detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji