PREKINUT PROGRAM UŽIVO! Kija OTKRILA šta se desilo - Ovo joj je Sloba radio u IZOLACIJI!

Kija Kockar i Sloba Radanović su doneli konačnu odluku da od pomirenja nema ništa, te se pevač vratio Luni Đogani, a stjuardesa je rešila da više neće da ćuti i prikriva bilo šta.

Naime, Drvo mudrosti joj je predložilo da pusti njenu omiljenu pesmu ukoliko mu otkrije nešto što niko ne zna o njoj i Radanoviću.

- Dosad sam ćutala, ali više nema svrhe. Ovo nisam rekla pre da ne bi bilo nekih problema oko tog odnosa sa Lunom, ali evo sad ću reći. Pre svega ovoga što se desilo sinoć, kada smo bili u izolaciji, on je, da ga kamere ne bi videle, pokrivao glavu prekrivačem i gledao me tako desetak minuta bez prekida. Već tada sam znala da želi da se pomirimo. Ali sve to sada nije bitno - rekla je Kija, a zatim dodala još jedan detalj:

- I to što sam rekla da nije bilo fizičkog kontakta između nas u bazenu nije najtačnije. Ja sam ga mazila po nogama, a on me držao oko struka - zaključila je Kockareva zbog čega joj je puštena omiljena pesma.

Da li je ovo zaista istina i šta će se dalje dešavati, ostaje nam da saznamo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji