SLOBA JAVNO PRIZNAO DA VOLI LUNU I TRAŽIO RAZVOD OD KIJE! Zbog ovih reči se kleo u majku Draginju! (VIDEO)

Slobodan Radanović sinoć je u toku pitanja gledalaca uradio nešto što do sada nikada nije. Naime, pevač koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani ustao je i pred svima rekao da li voli suprugu ili devojku.

- Svaku reč koju sam ti sinoć rekao mislim, da volim te! Želim da budem sa tobom! Ja sam izabrao to tebi da kažem, neka budem glavni negativac, neka me osude. Ja sam to izabrao da ne bih morao da gledam one scene u pabu. Kunem se u majku! Đeksone sinoć sam pričao sa tobom i sa Vojketom i šta sam rekao za Lunu? Da sam zaljubljen u nju, sve što sam rekao stojim iza toga! - govorio je Sloba.

- To on radi! Kada vidi da nema šanse kod mene, okreće se drugoj! Koliko je jadan! Aj prekini Slobodane molim te! - izjavila je Kija.

- Kristina ja tebe volim kao osobu mnogo, mnogo! Majke mi! Jeste, jadno je što sam izabrao stvari koje ti želiš da čuješ da se ne bi osećala loše! Ja sam ispao najveći jadnik na svetu! Evo ja sada javno ustajem i govorim da volim Lunu Đogani, ja ne moram da budem sa njom! Ja se ne kajem zbog svega što sam uradio. Evo tražim razvod, tražim javno razvod! - rekao je Radanović.

Kija je na sve ovo govorila Slobodanu kako više ne želi da razgovara sa njim i da on više nije predmet njenog interesovanja. Kristina je u jednom trenutku rekla i kako joj je Sloba priznao da ne želi razvod od nje, a da za stolom priča suprotnu priču.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji