SLOBA RADANOVIĆ PAO NAJNIŽE! Pogledajte gde SPAVA! Žena ga proziva! Bobo, tu ti je i MESTO! (VIDEO)

Sinoć su gledaoci "rešetali" Slobu Radanovića pitanjima o njegovom odnosu sa Kristinom Kijom Kockar i Lunom Đogani, i sam je kriv za to. 

On je napravio haos, jer ne može da se odluči i deluje kao da zavlači i maltretira obe žene. Prvo je Kiji pričao kako je još uvek voli i da želi da nastavi život s njom van "Zadruge", a onda se u pripitom stanju kleo Luni u večnu ljubav. Na kraju je sinoć priznao da je ipak Đoganijeva sa kojom želi da bude, ali posle svih neistina i manipualcija, malo ko mu je poverovao, uključujući i nju. 

Na kraju je Radanović, koji nije uspeo da objasni kako nije ni za šta kriv, legao da spava na klupu. Videla ga je njegova žena Kija, pa mu je dobacila "Bobo, tu ti je i mesto".  

- A, jadan - prokomentarisala je Kija kroz smeh. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji