U BELOJ KUĆI PUŠTEN SNIMAK LUNINE I SLOBINE AKCIJE U KUPATILU: Đoganijeva od sramote pobegla u garderober! (VIDEO)

U utorak uvece u emisiji "Amidži šou" Kristina Kockar i Slobodan Radanovic su jedno drugom izjavili ljubav i naveli kako ce pružiti još jednu šansu svom braku. Medutim, po povratku na luksuzno imanje, pevac se ponovo okrenuo Luni Ðogani, sa kojom je i prevario Kiju.

Njih dvoje su nakon pomirenja završili u kupatilu ,a ovaj snimak je pušten zadrugarima prethodne noci.

-Ušli smo u toalet i pricali, kamera se okrenula ka nama. Majke mi mile, pricali smo - rekao je Sloba.

-Sedi dole - odbrusila mu je Kija vidno uzrujana.

Luna je, odmah pošto je videla o kom klipu se radi, napustila dnevnu sobu i otišla u garderober. Njoj je bilo veoma neprijatno zbog onoga što se desilo i u šta su zadrugari imali prilike da se uvere.

Ucesnici su masovno osudili Radanovica i porucili mu kako nije fer prema Ðoganijevoj koju, kako kažu, zavarava.

-Od danas više necu ni pogledati Lunu. Ovde postoje s*anja i drugih ljudi ne samo s*anja koje je napravio Slobodan Radanovic, samo što se njihova s*anja ne prikazuju - rekao je peva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji