NOVI CIRKUS U RIJALITIJU: Skandal s drogom LOM PRED UŽIVO UKLJUČENJE: Strašan RAT Slobe i Kije Kockar! (VIDEO)

Novi cirkus u rijalitiju "Zadruga" priredili su još uvek zakoniti supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović. Više od sat vremena ujdurme i svađe u dvorištu i to neposredno pred kasno lajv uključenje sa imanja u Šimanovcima u program TV "Pinka".

Razmena gomile optužbi i teških reči i sa jedne i sa druge strane. U jednom trenutku je čak Kija pomenula i navodni skandal sa kokainom kada ga je, kako ona tvrdi, iz policije vadio njen advokat.

- Zašto ne tražiš razvod kad tako govoriš. Evo, ustupam ti mog advokata koji te je vadio kada si bio hapšen zbog kokaina - šokirala je Kija, nakon čega je Sloba tražio da izađe napolje i priča s produkcijom,

- Ti ćeš meni da vičeš da sam ja klošar... J**em ti ja mamu u p... Možeš to mami da kažeš koja te tako vaspitala, a ne meni - besneo je Sloba, a Kija ga je provocirala pevajući Severininu pesmu "Dobrodošao u klub".

Pogledajte kako su izgledale te scene iz rijalitija "Zadruga":

Potom je Sloba optužio Kiju da je "širila noge Filipu Đukiću".

- Idi popi nešto... Tri piva... Neka ti daju lekove da se smiriš - zadirkivala je stjuardesa pevača, a on je bio brutalan:

- Popij i ti nešto pa skini gaće nekome na stolu... - sipao je Radanović.

- Idi j**i tamo - uzvratila je Kockareva.

- Radila si gore stvari nego ja, zato ćuti - peckao je Sloba.

- Nisi ni za bolje nego za loše nadograđenu kosu i sintetiku - oplela je Kija po suprugu, ali i po Luni Đogani, a onda su zavađeni počeli jedno drugo da optužuju da im je samo novac bitan i da su se dobro "nafatirali" u "Zadruzi".

Sukob još uvek zakonskih supružnika se produžio naredna gotovo dva sata, sve do kasnog uživo uključenja u program TV Pinka i "Igre istine" gde Kija nije prisustvovala jer se žalila na bolove u stomaku. Radanović je dugo stajao na vratima "Zadruge" i zahtevao od produkcije da ih otvori ne bi li imao jedan razgovor sa njima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji