U ŠTA SI GURAO, DOBRO TI NIJE OTPAO! Auuu, Kija Kockar udara na ljubavnicu ĐONOM! Brutalno! (FOTO)

Kristina Kija Kockar nedavno je zapretila mužu preljubniku Slobi Radanoviću da će ga maltretirati do kraja "Zadruge", jer joj je davao lažnu nadu i obećevao joj da će biti zajedno posle rijalitija. 

Što je obećala, to i ispunjava. Ona svakog dana "bocka" Slobodana, a ne propušta ni da potkači njegovu ljubavnicu koju on ponovo pokušava da osvoji, Lunu Đogani. 

Nedavno mu je u prolazu rekla da ide i da "vata nadograđenu sintetičku kosu" i nazvala ga je "El Radanijem", jasno aludirajući na Lunino poreklo, što je prilično uvredljivo i na nacionalnoj osnovi. 

U jednoj drugoj sutuaciji, rekla mu je da želi da se on i njegova buduća porodica (misli na Đoganijeve), provede uz muziku Baje Malog Knindže. 

Pored niza uvreda, Kija je danas rekla Slobi, "u šta si gurao, dobro ti nije otpao", misleći, naravno, na seks koji je imao sa Lunom Đogani u "Zadruzi". 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji