Sloba UPOREDIO KIJU I LUNU i otkrio šta ga privlači kod jedne, a šta kod druge, a evo kako su one reagovale na to! (VIDEO)

Zadrugari su tokom današnjeg dana odgovarali na pitanja bivših zadrugara, a ono što je bilo svakako nezaobilazno jeste ljubavni trougao Luna Ðogani, Slobodan Radanovic i Kristina Kockar. 

S obzirom na to da pevac danima unazad ne može da presece i donese odluku sa kojom želi da se pomiri, Nikola Arsic se putem video-poruke obratio Slobi i od njega izvukao priznanje kakvu ce odluku doneti i koga ce odabrati Lunu ili Kiju.

- Zašto ne ostaviš i Lunu i Kiju i uživaš u životu? Ocigledno je da te ne ispunjavaju ni jedna ni druga u potpunosti - upitao je Nikola Arsic Slobu.

- Mislim da ja njima ne trebam u životu, tako se pokazalo. Kad izadem napolje rešicu probleme onako kako ja mislim da treba... Zato što su one mene vec ostavile - rekao je Sloba, a Kristina je klimala glavom i potvrdivala njegove reci. 

Nakon ovoga voditeljka Rada Radenovic je upitala Slobu da podeli sa svima koje osobine treba da poseduje osoba koja bi njega u potpunosti ispunjavala i koje su to osobine koje krase njegovu lepšu polovinu. Njemu je u prvi mah bilo neprijatno da prica o tome, ali je ubrzo razvezao jezik. 

-Obe imaju svoje kvalitete i mane. Posvecenost imaju obe, prodornost, snalažljivost ima Kija, iskrenija je Luna. Luna je naivna, njoj su dovoljne dve recenice da promeni mišljenje o nekome, Kija je drugacija, gleda to dublje, iskusnija je. Luna je osoba koja je iskrena, ona je meni poverila neke stvari koje ne zna ni njena majka. Fizicki, obe su prelepe. Kristina je samoživa, u pojedinim trenucima misli samo na sebe, što je kod Lune suprotno. Luna je osoba koja u startu ima poštovanja prema svima, Kija nema poštovanja prema drugima dok se to ne dokaže suprotno da treba da ih poštuje. Kristina je osoba koja da bi došla do cilja gazi preko svega, dok Luna to nije - pricao je Sloba, a Kija se odmah pobunila zbog ovih reci, pa su ušli u manju raspravu. 

Kristina nije skidala pogled sa njega dok je Sloba pricao ovo, dok je Ðoganijevoj bilo vrlo neprijatno što je pevac morao da napravi paralelu i izdvoji njihove kvalitete. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji