DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI: Ana Korać ZANOSNIM OBLINAMA podigla temperaturu u Zadruzi! (VIDEO)

Ana Korac zapocela je dan veoma vrelo za mušku popularciju, a u istom maniru je i nastavila. Ova ukucanka u toku budenja sve vreme je igrala uz muziku i tom prilikom istakla je svoje atribute.

Nakon toga Koraceva je otišla u bazen, gde se sama kupala i uživala, dok su je sa strane gledali ostali ukucani rijaliti programa "Zadruga". U jednom trenutku Ana se naslonila na ivicu bazena i pokazala svoju bujnu pozadinu.

Podsetimo, Ana Korac važi za jednu od zadrugari koja je veoma odan prijatelj, a svoje druženje odlicno balansira i sa stanarima koji i nisu baš u najboljim odnosima. Takode, Ana privlaci i veliku pažnju zbog svog atraktivnog izgleda, a zbog ovakvih prizora jasno je i zašto je to tako.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji