OVO JE MORALA DA JOJ PRENESE: Nadica imala VAŽNU PORUKU OD ANDRIJE, Kija nije znala šta da joj odgovori! (VIDEO)

Posle razgovora izmedu Slobodana Radanovica i njegove majke Draginje Radanovic, Krisitna Kockar je bila emotivno slomljena zbog svega što je o sebi cula poželela da i ona cuje svoju majku, na šta je Veliki šef pristao.

Njena majka bila je vidno raspoložena za razgovor, a cim je ugledala Anu Korac, odmah joj je ostavila jasnu poruku koju je milionski auditorijum mogao da shvati.

-Anci, da staviš sociva kad budeš tražila muža! - porucila joj je kroz smeh Nadica.

Zadrugarke su prasnule u smeh zbog ovoga, a onda je Nadica Kamel imala emotivnu poruku za svoju cerku.

-Slušajte, ja sam rodila Kiju caricu, nemoj tamo da mi padaš! Ja moram da se umešam, znaš da to ne volim da radim. Sve što sam dala, dala sam u vezi tvog vaspitanja. Imala si ti lepu osnovu poštovanja prema svima i prema starijim ljudima. Poštovanje se nadograduje, nemoj da imaš grižu savesti. Cujem se i sa Andrijom, iskreno da ti kažem, on te sad bolje upoznao otkad si ušla u rijaliti Kako ceš odluciti, samo idi srcem. Ti si moja krv i moje razmišljanje  - rekla je Nadica.

Kija je bila presrecna kada je cula da Andrija Lazovic nije ljut posle njenog priznanja da još uvek voli svog supruga, što ju je mnogo iznenadilo.

-Drago mi je što si se cula sa njim, mislila sam da je pobegao - rekla je kroz smeh Kija, a onda je ponovo naglasila koliko je razocarana u Slobodana.

Ovaj razgovor razveselio je vecinu zadrugara, a Nadica je za svakoga od njih imala samo reci hvale. Detaljno možete pogledati u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji