GOLE SE POTUKLE U ZADRUZI: Ana Korać fizički nasrnula na Macu pred svima, ukućani ih razdvajali!

Učesnice Zadruge Maca Diskrecija i Ana Korać žestoko su se danas posvađale, a da ih nisu ostali  učesnici razdvajali ko zna dokle bi sukob stigao.

One su se najpre svađale i provocirale, a onda je Koraćeva prišla Diskreciji i nasrnula na nju pred svima.

 

Tokom dana Maca se najpre zakačila sa Kijom Kockar, koja ju je počupala, a onda je na red došla i Ana Korać.

Koraćeva je branila drugaricu Kiju i motala se namerno oko Bore Santane kako bi Macu pravila ljubomornom.

Diskrecija nije mogla da izdrži i krenula je da vređa straletu iz Ivanjice.

 

"Mama ti je ku*va kao ti, i ona ide na hrvatsko primorje! Je l' ti mama skuplja školjke na hrvatskom primorju sa je*ačima?", pitala je Maca.


"Mene Bora voli", ponavljala je Ana dok se grlila sa Borom u bazenu.

 

"Ajde, ku*vo, možeš i bolje! Ku*vo!, vikala je Maca i dalje.

 

"Pomeni Sukija, oči ću ti izvaditi", vikala je Ana, dok su zadrugarke pokušavale da je smire.

 

Ana je izašla iz bazena i krenula da se obračuna sa Macom. Gurnula ju je, a da dođe do težeg fizičkog kontakta spečile su ostale ukućanke.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji