KIJA SE SAD SPRDA SA SLOBOM: Mazila se u krevetu sa Slobom, onda mu rekla JEDNU REČ - poništila Lunu! (FOTO)

 Jedno treba priznati tvorcima i učesnicima rijalitija "Zadruga" - stvarno su majstori dramatičnih obrta. 

Luna Đogani i Sloba Radanović sinoć su raskinuli, a već danas kada da između njih dvoje ništa nije bilo. Kristina Kija Kockar, Slobina zakonita supruga, danas se mazila s njim, a stigli su i da dogovore zajednički nastup na predstojećoj "Zadrugoviziji 3" - pevaće pesmu "Notorni lažov". 

Njih dvoje se ceo dan šetaju po "Zadruzi", usput dogovaraju detalje oko nastupa, kao najopušteniji bračni par. I kao da, bukvalno do juče, Sloba nije imao redovne seksualne odnose sa njegovom ljubavnicom Lune, na svega nekoliko metara od zakonite supruge. 

Štaviše, posle maženja u krevetu sa Slobom, Kija je ustala i otišla do noćnog stočića pored kreveta Lune Đogani i uzela kutiju sa fotografijama Lune i Slobe. Luna je tu kutiju pravila s ljubavlju i pisala je nežne poruke Slobe. 

Kija ju je detaljno pregledala, a onda prevrnula očima i prokomentarisala Lunin trud jednom rečju: "Preslatko!" Time je, vrlo cinično, poništila čitavu rijaliti vezu svog muža i njegove ljubavnice. 

Ubrzo posle toga, Luna je pomerila svoj krevet od Slobinom i rekla da je definitivno gotovo među njima, kao i da joj je uništio život (detaljnije OVDE).  

Uostalom, Kija je zapretila pre odlaska na očev ukop - samo da sahranim oca, pa ću da se pozabavim vama dvoma (Slobom i Lunom). I to je i uradila. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji