NAJSKANDALOZNIJA ŠVALERACIJA IKAD: Trudna Miljana i Sloba! Zadiže suknju, pokazuje zadnjicu, pa HAOS...

Miljana Kulić pravi haos na svakom koraku od kada je napravila najveći rijaliti transfer u Srbiji nakon što je iz "Parova" prešla u konkurentsku "Zadrugu". Već na samom startu je pokazala da ne miriše posebno prvi rijaliti par, Lunu Đogani i Slobu Radanovića, a pojedini je optužuju da to radi samo ne bi li se nakačila na prvu priču sa imanja u Šimanovcima i na taj način sebi obezbedila kadar i popularnost.

Kako bilo, Miljana je u nekoliko navrata napominjala da će sve da uradi da se pevač iz Zrenjanina ponovo spoji sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar. Upravo u razgovoru s njom, ali i sa Markom Miljkovićem, mlada Nišlijka je otkrila paklen plan za kušanje Radanovića.

Ovaj trojac je iskonstruisao blisku budućnost u "Zadruzi" i kada bi Kija postala vođa, Miljana ju je zamolila da je stavi za potrčka uz Slobu. U izolovanoj sobi za potrčke Kulićka bi govorila Slobi dok bi spavao:

- Slobice, Slobiceee, nema spavanja u rijalitiju... Slobo, imam napad panike, da li možeš da ustaneš da malo pričamo? Molim teee... - počela je Nišlijka da prepričava njen fiktivan razgovor sa pevačem iz Zrenjanina, a onda je prešla na konkretno: - Ima da mu kažem: "Loše ti je bilo u vezi s Kijom, Luna nije ništa posebno - ni na šta ne liči, mršava je i grbava. A ja imam bujne grudi! Slobo, ti si rekord u rijalitiju oborio! A kada bi bio sa mnom, od toga nema većeg hita - trudna sam, još sam zatrudnela u 'Parovima'..." - ređala je Miljana i zadigla suknju Marku i Kiji direktno u oči, opisujući šta bi sve radila pred Slobodanom.

- Nemaš ti petlju to da probaš! - provocirala ju je i iskušavala stjuardesa, na šta je ova odgovorila: - Da li si ti normalna? S u živancijom bih to uradila... - nije imala dileme Kulićka. Da li će to Miljana i pokušati i da li će joj plan i uspesti, ostaje nam da vidimo. Međutim, sudeći po rijalitij istoriji, to je za nju mačiji kašalj da proba, bila bi to najskandaloznija švaleracija ikada u raijalitijima. Pogledajte do tada scene kako Nišlijka opisuje kušanje Slobino pred Kijom i Markom:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji