KIJA ŠOKIRALA NACIJU: Da se razumemo, sinoć sam Slobi Radanoviću popu.ila u WC-u Zadruge! (VIDEO)

Zadrugari koji su ove nedelje zaposleni u fabrici "Zadruge" pokušavaju na sve moguće načine da ubiju vreme do završetka zadatka. Najpre je Milan Milošević prepričavao dogodovštine iz svog života, a onda su prešli na intimnija pitanja.

Jedno od pitanja bilo je upućeno Kristini Kiji Kockar i odnosilo se na poslednji oralni seks koji je upražnjavala sa svojim, još uvek zakonitim, suprugom Slobom Radanovićem. Pitanje se odnosilo na to kada se dogodio njihov poslednji odnos te vrste, a Kijin odgovor izazvao je burne reakcije.

- Sinoć, u toaletu - kratko je odgovorila Kija.

Sledeće pitanje bilo je upućeno Andrijani Radonjić, a odnosilo se na Nemanju Đerića Đeksona.

- Kada si shvatila da voliš Đeksona?- upitao je Milan Andrijanu.

- Shvatila sam juče u tvojoj emisiji - odgovorila je ona.

Na ovu njenu izjavu svi zadrugari su prasnuli u smeh, znajući da to nije istina. Ni Kijina izjava nije bila tačna s obzirom na to da se radilo o "Igri laži", pa je zadatak svakog zadrugara bio da odgovori lažno na zadato pitanje. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji