DOKAZ DA JE KIJA UPRAVLJALA SLOBINIM ŽIVOTOM: Ne bi on smeo tako da se ponaša da je sa mnom u vezi

Kija pomalo gubi konce u ovom rijalitiju. Svi govore da je njena pobeda nameštena jer se dopada Milici Mitrović, nekrunisanom kralju rijalitija u Srbiji i supruzi Željka Mitrovića.

Međutim, sinoć je napravila kardinalnu grešku i pričala o tome kako je bilo kod nje i Slobe u braku. 

Ona je spominjala kako se Sloba ponašao i šta mu jeo na sve dopuštala:

- Znaš kad bi on smeo meni tako da se  obrati pred drugim ljudima, komentarisala je Kija

- On sada radi ono što nije smeo sa mnom. Zamisli, da me ućutkkuje za stolom, kao što njoj radi, molim te oprosti, ali to nije mogao ni da pomisli, oštra je bila Kija.

Ove reči samo pokazuju koliko je kontrolisala njegov život u braku i koliko on nije smeo ništa da uradi što Kiji nije odgovaralo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji