PRVO SE OSAMILI: Kija uzela Slobi ruku i rekla: "Imaš toliko DA MI nadoknadiš!" A njegova reakcija - HIT

Iako su sinoć u pričali satima u rijalitiju "Zadruga", biće da Kija Kockar nije rekla sve što je želela svom suprugu Slobi Radanoviću, zbog čega ga je u toku popodneva odvuka od ostalih cimera i počela da priča o stvarima koje će mu biti zanimljive. Njih dvoje su prvo bili u grupi i ćaskali, a onda je Kristina rekla mužu "da se osame i izađu iz tog kadra" (dakle, svesna je kamera). U jednom trenutku ga je čak i uhvatila za ruku, a Sloba je pokušavao da ostane miran, a onda joj je poručio:

- Ozbiljno, ako ti bilo šta treba, tu sam - rekao joj je, a ona mu je kroz zagonetni osmeh odgovorila da "ima toliko toga da joj nadoknadi".

Kristina je pevaču potom rekla kako je išla na nekoliko korecija lica i pitala ga da li se to vidi. On joj je odgovorio odrečno, ali je onda primetio detalj na njoj koji mu se sviđa i udelio joj je kompliment.

- Jesi li to izbeljivala zube? Nisi? Baš su ti dobri - pohvalio ju je Sloba, a žena mu se zahvalila.

Stjuardesa je svog još uvek bračnog druga u jednom momentu uhvatila za ruku, a on se brže-bolje pomerio od nje. Na svu sreću ovo nije videla Luna Đogani, koja je odmarala u spavaćoj sobi.

Nekoliko minuta kasnije, Kija i Sloba seli su za sto gde su bili Milan Milošević i Marko Janjušević Janjuš. Novinar je delio savete da bi najbolje bilo da ljubavni trougao otvori kafić kada izađe iz "Zadruge" i da svi zajedno lepo žive. Njih dvojica nastavili su Slobu da ispituju o tome kakva je Kristina i kako je ranije izgledala, a pevač je rekao da je njegova žena super građena.

Nikada ona nije bila debela. Uvek je bila ovakva. Super je građena - kratko se Sloba prisetio tela svoje nekadašnje ljubavi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji