OPRAO JE SVOJ SMOKI: Maca Diskrecija detaljno opisala Lunin i Slobin odnos u krevetu!

Maca Diskrecija tvrdi da je Lunu Đogani i Slobu Radanovića uhvatila na gomili i ne može da veruje šta je videla.

"Ja sam krenula u WC i Luna je navlačila gaćiće, što je stvarno istina, a Sloba se tuširao, tuširao je svoj smoki, baš je dlakav. Ja sam ulazila, ona je otvorila vrata i mislim da će toga biti još, jer ovde su emocije jače. Samo mi je žao njegove žene, što je dopustila tako da s*re po njoj", pričala je Maca.

 

Maca je nastavila da komentariše Slobinu suprugu Kristinu, koja je pre nekoliko nedelja, zajedno sa Luninom mamom Anabelom ušla u "Zadrugu":

 

"Nije ni čudo, i ja bih ostavila takvog čoveka. On uporno želi da ima nešto sa Lunom. Ja mislim da ta njihova igrica nema smisla, možda bi imala da Sloba nije oženjen".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji