Print this page

OPTUŽILI JE DA MAĐIJA, A SAD JE OSUĐUJU I ZA NEKULTURU: Luna je prava PRLJAVUŠA - BLJAK! (VIDEO)

Učesnica "Zadruge" Luna Đogani danas je doživela nervni slom nakon pitanja bivših zadrugara a ono što je potpuno izbacilo iz ravnoteže jeste optužba bivše zadrugarke, Saške Karan, da se blogerka bavi crnom magijom i da je uz pomoć vradžbina uspela da izmanipuliše Slobom Radanovićem.

Mnogo se priča o gadnim navikama nekih zadrugara. Oni obično to negiraju, ali s obzirom da kamere postoje ne mogu pobeći od onoga što su uradili! Pored ove šokantne optužbe koja je izazvala pregršt komentara ono što svakodnevno privlači pažnju hejtera jeste Lunina nekultura i nehigijena. 

Sve češće se vodi polemka o tome da li ona vodi dovoljno računa o čistoći svoje kose, dodirivanju intimnih delova svoga tela kao i mirisanju prstiju nakon pipkanja istih.

Naime, pre nekoliko dana, blogerka je sedela u dvorištu Bele kuće pored Slobe, i u jednom momentu uspela da zgrozi gledaoce kraj malih ekrana jednim novim gadnim postupkom!

 Ona je sedela na manje od pola metra od svog doskorašnjeg dečka Slobodana i bez blama čačkala nos! Ovakvo ponašanje sigurno ne priliči jednoj dami kako Luna ume često da kaže za sebe a i veoma je nepristojno čačkati nos ispred druge osobe, pogotovo dok te snima nešto više od 60 kamera.

A u galeriji ispod pogledajte neke od "malo gadnijih" fotki popularne modne blogerke!

A post shared by Dželat ljubavi? (@antidjogaj) on

Video klip je izazvao lavinu komentara frapiranih fanova a neki od njih su:

- Fuj, odvratna je! Ona je najveća prljavuša ikada - napisao je jedan.

- Da li ova devojka može da uraditi još nešto odvratnije, bljak bljak - nadovezao se drugi.

- Miriše svoje prste, liže Slobin palac, pazuh, mađija, sad čačka nos, i to je dama? - napisao je treći.